Det er noget andet at sælge dødsboer

Efter Dwight Trainor mor døde uventet tidligere i år, han og hans søster, besluttet at sælge dødsbo, som havde været i hans familie i 1930 ‘ erne. Men først, da de havde renset det ud en opgave, som tog syv dage af deres tid, plus tjeneste grene af en ejendom salg selskab og en rydning af dødsboet af et team fandt de nogen der tilbød dødsbo købes.

 

“Der var fire generationer værd af ting klemt ind i hvert hjørne,” sagde Trainor, engeolog, der bor i Texas.

Som Trainor opdaget, sælger et hjem efter et dødsfald er ikke som andreejendomshandler. Ikke kun er boligerne ofte overstuffed med årtier værd af ejendele;de er også ofte dårligt vedligeholdt.

dødsbo

Derudover er arvinger undertiden uenige om prissætning og markedsføring i huset.Og sælgere ikke kun beskæftiger sig med hus salg, de er sorg deres tab og regne udhvordan man håndterer en ejendomofte mens de bor i en anden del af landet, som Trainors tilfælde.

 

“Der er en følelsesmæssig komponent til dette,” sagde Wendy Dessanti, en Weichertagent i nærheden. “Folk kan gennem en hård tid. De går glip af deres forældre, ogde skal smart beslutninger. Nogle gange tager det folk en lang tid til at beskæftige sig med.”