Hvordan at finde den rigtige massør?

At finde det rigtige sted at modtage eller lære tantrisk massage er lettere sagt end gjort. Især hvis du bor vej ud i det landhvor du vil formentlig have svært ved selv at finde en standard erotisk massage (intet galt med erotisk massage, det harbare ikke samme formål).

 

Anyway, lad os fokusere de 5 vigtigste kvalificerende spørgsmål du bør spørge, vil skelne gode Yoni massageklinik fradårlig. Dette gælder også hvis du søger en massør aalborg, kolding, aarhus, eller en fysioterapeut aalborg.

 

1. er personen, der giver massage en professionel?

 

Du har indtastet “Yoni Massage” eller “Tantra Massage” og din (nærmest) “by” i Google? Du har fundet et par hjemmesider,der tilbyder disse former for massage? Stor, du er et skridt nærmere. Kalder dem eller sende en e-mail og beder om deresfaglige baggrund. Hvor har de lære denne form for massage? Der er ingen officielle licens for tantriske Yoni massage, dadet er stadig en niche. Men du kan spørge dem, hvis de har nogen andre terapeutiske kvalifikationer til at udførebehandlinger kroppen. Som enhver terapeutisk licens, en kvalifikation i fysioterapi, et certifikat til at arbejde som massøreller eksamen fra et kursus i healing og energi teknikker. Nogen legitimationsoplysninger, der vil sikkerhedskopieretroværdigheden af personen du er tillidsfuld at håndtere din krop med professionelle pleje og intuition, og give dig enplads til helbredelse. Hvis svaret er ‘Ja’, er du et skridt tættere at have fundet den rigtige Yoni massageklinik.

 

2. Hvad er deres filosofi?

 

dette er, hvor du kan sortere fårene fra bukkene. Er deres service fokuseret ren erotisk fornøjelse med en lykkeligslutning? Eller er de oprigtigt interesseret i at give en plads for ydre og indre spirituel healing? De fleste massageklinikkerville være bestemt i den måde de annonceres. De ville fokusere det erotiske aspekt, hvis alle de ønskede var at du skalhave ren erotisk fornøjelse som følge af massage. Der henviser til, at tantriske Yoni massage/Lingam massageklinikker erfokuseret udviklingen af personen. Udvikle bevidsthed i kroppen. Lærer at føle seksuelle energier og helt sikkert enmulighed for helbredelse enhver traumer eller seksuelle blokeringer, der opstår i processen.

 

3. den person, der giver massage regelmæssigt følger en spirituel praksis eller har en åndelig livsstil?

 

Denne ene er tricky, da det er lidt underligt at spørge, og du virkelig ikke kan bevise det. Men en person, der har en stærkog oprigtig dedikation til spirituel praksis ville have meget mere viden om energi, end en person, der ikke. Fra regelmæssigmeditation en yoga eller qigong praksis, noget, der ville vise, at den person, der giver den tantriske Yoni massage erbekendt med denne ting. Har de kendskab til den traditionelle tantriske system? Hvor de studerer det? Du rent faktisk vilfinde mange derude, der mangler denne kvalifikation. Men det er godt at bede i hvert fald hvis du bor i en storby og har enmasse steder at vælge imellem.

 

4. er det en person, du kan stole?

 

Dette er den vigtigste. OK, lad os sige ideelt du allerede har en stuen i tankerne. Planlægge en aftale for at opfyldemassøsen og indhent oplysninger om processen kun. Hvis de ikke giver informative aftaler, er du den forkerte adresse.Dette er vigtigt: du vil kvalificere personen som nogen du kan faktisk har tillid til, og beslutte, om du ville være i stand til at‘give slip’ i deres tilstedeværelse. Da jeg modtog min første Yoni massage valgte jeg en person, der ikke var kun berømte ifeltet men det jeg kunne oprette forbindelse til de mest let. En masse ting kan komme op og du ønsker bare at have enperson involveret som du har tillid til, og som kan holde rummet for dig.

 

5. hvor meget koster det?

 

Selvfølgelig afhænger dette virkelig af, hvor du er. Yoni massage i Thailand vil være meget, meget billigere end en tantriskemassage i NYC. I vest varierer det mellem $100-$250. Det betyder naturligvis ikke den billigere er værre end de dyrere. Barefornemmelsen i deres vibeofte du betale ekstra for et klassisk interiør, smukke omgivelser og høj kvalitet olier.

 

Sørg for at evaluere de 5 punkter jeg nævnte ovenfor. I sidste ende er det virkelig om følelse i vibe og møde den person,der vil give dig massage. Bedste naturligvis er altid en henvisning. Men hvis du ikke har en, gælder disse 5 kvalificerendespørgsmål for en idiotsikker Yoni massageklinik søgning. Glad for at finde!