Hvordan finder man en god bedemand?

To. Mund til mund.

 

Traditionel reklame virker ikke altid for bedemænd Hillerød eller Aalborg og for den sags skyld bedemænd i Århus. Hvem ønsker at se navnet en begravelse hjemme bagsiden af deres søns fodbold uniform?

 

Vi forsøger at kompensere for vores manglende reklame muligheder ved at investere i civic og samfund begivenheder ogorganisationer. Som vi alle ved, tillid er ikke købt, det er optjent i år og år konsekvent professionalisme, medfølelse ogbacon gifting. Denne tillid skaber et ry og begravelse hjem som alle virksomheder bevogte vores omdømme medvedholdenhed, fordi vi ved, at vores bedste reklame kommer via mund til mund.

 

En god begravelse i Hillerød vil have gode anmeldelser fra dine venner og familie. Hovedet i retning af godeanmeldelser, vil du sikkert finde en god bedemand.

 

Tre. Gode lyttere.

 

Vi kan ikke have Oprah’s skillz, men vi bør være ganske god.

 

Fire. Prissætning.

 

Der er ofte store omkostninger forskel fra en begravelse hjem til næste, mens værdien ikke meget anderledes.

 

Omkring et år siden, en mand og kone døde omkring fire måneder fra hinanden. Konen vidste os vi begravet hende ogmanden vidste begravelse hjem i en nærliggende by, de begravet ham. De begge havde samme begravelse, sammekiste, hvælving, osv. Familien kaldte os at lade os vide, at de andre begravelse hjem opkrævet $3.000 mere. Samme værdi,forskellige kostede.

 

En god begravelse hjem vil have fair marked prisfastsættelse. Find markedsværdien ved at ringe rundt til forskelligebegravelse hjem. Bede om GPL. De billigere begravelse hjem er ofte mindre dyrt for en grund og derfor er normalt etgodt. Husk, at omkostningerne ikke altid lig med værdi.

 

Fem. Respektfuld.

 

God begravelse directors behøver ikke at dele din tro, din livsstil, dine kultur, men de skal vide, hvordan man kommunikererrespekt for alle, der er du. Selv om du ikke kan forvente os til at spille Nickelback ved en begravelse. Der for meget forlangt.

 

Seks. Ingen pres salg

 

Hvis du nogensinde føler presset fra en begravelse hjem eller bedemand til at købe noget dyrere eller noget, du ikkeønsker brand dem! Seriøst, bare fyre dem. ud, hvis du har brug for. Faktum er, at dit sind er allerede forplumret afsorg og den sidste ting du behøver i dit liv er noget forsøger at presse penge ud af dig fordi de vil. Du har netop opleveten død i dit liv. Du har brug for folk, der elsker dig, ikke mennesker, der ønsker at udnytte dig.

 

God bedemænd udnytte aldrig.