Næseoperationer i hele Danmark

Næseoperation  proceduren

Rhinoplasty eller næseoperation kan enten formindske eller forstørre næsen, fordi den underliggendeblødt brusk er nemt manipuleres og formgivet til at producere temmelig dramatiskæstetiske forbedringer. København plejer at være et godt sted at få næseoperation.
Kirurgen får adgang til brusk ved at indtaste enten gennem næseborene eller ved at gøre et snit ydersiden af næsen. Operationen udføres typisk i en kirurg kontor en ambulant med kun lokalbedøvelse, hvilket reducerer den tid, der kræves og kirurgisk bekostning. Det betyder at kun lokal analgetika vil være krævede og patienter  at vende hjem samme dag. Derfor er en god mulighed at få næsekorrektion i tyrkiet
Den grundlæggende teknik indebærer adskillelse af huden fra de underliggende vævog brusk. Brusk er let formet for udvidelsen eller reduktion, afhængigt af patientensbehov. En simpel procedure er afsluttet inden for to timer, med mere komplekseProfilstyring tager lidt længere tid. Når det er gjort, er huden sætte tilbage på toppen af brusk og eventuelt sutureres. En skinne vil være nødvendige for den første uge eller for at yde støtte og forme til den nydesignede næse.

Forbedring efter næse kirurgi

Fordi ansigtet er generelt mere følsom over for invasiv kirurgi end andre dele afkroppen, kan næsekorrektion være en af de mere vanskelige kosmetiske procedurerfra at inddrive.

 

Hævelse og blå mærker varer ofte uger, i hvilket tidsrum bandager og forbindingerfortsat kan være påkrævet. Inden for et par måneder, men bør næsen være fuldthelbredt. Enkeltpersoner skal være tålmodig under deres recovery, fordi selv om devirkelige resultater ikke vil ses i uger, tilfredshed faktoren med næse kirurgi er ganskehøj.

 

Mange patienter, dog ikke klar over at rhinoplasty er en involveret proces. Du skal fuldt informeret om alle aspekter af operationen fra omkostningerne til den tidinvesteringer, der kræves.